top of page
SOCIALA MEDIER (4000 × 1700 px)-2.png

Vi skapar värde för ditt varumärke

Har du tagit steget och startat eget företag? Nästa steg är att nå kunder! Sociala medier är idag är självklar del av marknadsföringsplanen.

 

Just nu växer SoMe så mycket att den nya generationen använder TikTok och Instagram för sök i större utsträckning. Därför är det alltså viktigare än någonsin med närvaro i dessa plattformar, där den största delen av Sveriges befolkning befinner sig. 

Paket för
SoMe

Vi har tagit fram ett paket för dig som vill komma igång med sociala medier. Kanske har du försökt själv ett tag utan att nå önskvärda resultat. Eller så är din business helt nystartad och du önskar support i att sätta upp konton. We got your back!

FRÅN 8 999 SEK/MÅNADEN

Det här ingår

01

Uppstart

Vi tar en sittning och går igenom era mål och planer. Mötet kan vara på vårt kontor i Stockholm eller på länk.

03

Innehållsplanering

En plan för innehåll sätts upp i detalj, typ av innehåll, captions (texter) och tider för publicering fastställs. Det här är ett dokument att utgå från som hålls levande så vi kan göra mer av sådant som fungerar bra. En content-plan bör byggas på 20% sälj och 80% varumärkesbyggande/mervärde.

05

Framtagning av innehåll

Våra kreatörer skapar innehåll till era kanaler. I dealen ingår fotografering & filmning inom Stockholm, bilder från bildbank och enklare grafik i totalt 4 timmar/månad. Är er verksamhet lokal i annan del av Sverige gör vi en plan för hur vi ska ta fram innehåll på bästa sätt.

07

Uppföljning & optimering

Veckovis stämmer vi av hur innehållet presterar samt agerar genom att göra mer av sådant som fungerar bra. Ni får ett mejl med uppdateringar varje vecka alt. ett kort telefonsamtal.

02

Identifiering av målgrupp & strategi

Utefter information från vår gemensamma sittning så sätter vi på Galli Agency upp en plan för kommunikationen. Den strategin inkluderar vilka plattformar ni bör finnas på, kommunikationens tonalitet och innehållsidéer. 

04

Uppsättning/tillgång konton

Ni ger oss tillgång till era befintliga konton. Vi sätter upp konton som vi fastställt i planeringen. Teknisk support ingår.

06

Publicering & Community Management

Galli Agency ansvarar för publicering (schemaläggning). Vi har också ett tillägg på 3000 SEK/ månad för community management genom att besvara kommentarer, besvara meddelanden och rensa kommentarsfältet enligt Lag (1998:112) om ansvar för elektroniska anslagstavlor.

TA EN KAFFE MED OSS

Vi hörs eller ses gärna på en kopp kaffe, HELT FÖRUTSÄTTNINGSLÖST SÅKLART!

bottom of page